Παρέμβαση Φανής Παπαθωμά, για το θέμα των Ρομά στη Θήβα

ΦΩΤΟ ΡΟΜΑ

Παρέμβαση της Αντιπεριφερειάρχη της Π. Ε. Βοιωτίας, Φανής Παπαθωμά, για το θέμα των Ρομά στη Θήβα

   Σε συνεδρίαση , η οποία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Θήβας με θέμα την εγκληματικότητα των Ρομά και όχι μόνο, από τον εν λόγω Σύλλογο,  παρευρέθηκε  η Αντιπεριφερειάρχης  της Π. Ε. Βοιωτίας , Φανή Παπαθωμά.

   Το θέμα της προσωρινής μετεγκατάστασης των Ρομά της Θήβας σε άλλο χώρο, άπτεται της  αρμοδιότητας του Δήμου Θηβαίων και σε άριστη συνεργασία μαζί του μπορούμε να συνδράμουμε , εάν και εφόσον μας ζητηθεί.

   Το θέμα της παραβατικότητας άπτεται της  αρμοδιότητας της Αστυνομίας με την οποία  είμαστε και θα είμαστε σε άριστη συνεννόηση.

   Η Π. Ε. Βοιωτίας  έχει στην αρμοδιότητά της τη συντήρηση του οδικού δικτύου που διέρχεται μέσω της συγκεκριμένης γέφυρας  πάνω  από τον συγκεκριμένο καταυλισμό των Ρομά.

   Θεωρώντας ότι το πρόβλημα είναι μεγάλο και προς την κατεύθυνση να διευκολύνουμε το έργο των Αστυνομικών Αρχών, έχουν τοποθετηθεί και λειτουργούν ήδη 11 ειδικά   φωτιστικά τύπου led σε  μήκος 350μ.  δεξιά της γέφυρας  στην κατεύθυνση προς Αθήνα καθώς επίσης και μελετούμε την κατασκευή μεταλλικών  κιγκλιδωμάτων  και μπετόν στερέωσης σε μήκος 250 μ.,  στην είσοδο και στην έξοδο της γέφυρας .

«Προσπαθούμε με κάθε τρόπο , έξω και πάνω από τις αρμοδιότητές μας , να υπηρετήσουμε με τον καλλίτερο τρόπο τους πολίτες της Θήβας , τους πολίτες της Π.Ε. Βοιωτίας»

Τόνισε η Αντιπεριφερειάρχης της Π. Ε. Βοιωτίας , Φανή Παπαθωμά.

Σχετικά